Ja estem en quarts de la Champions League. L'exigència és màxima i, amb la final de Turquia en l'horitzó, els vuit equips que continuen vius intentaran superar als seus rivals per a aixecar l''orelluda' en l'Estadi Olímpic Atatürk. Tornant al format dels últims anys, per motius de pandèmia es va haver de buscar solucions i canviar-lo, els quarts seran una altra vegada a anada i volta, sempre amb la incògnita sobrevolant als equips de, Si toca un conjunt anglès, podré disputar el meu partit com a local a casa?

Doncs bé, tres anglesos, Manchester City, Liverpool i Chelsea, dos alemanys, Bayern i Borussia Dortmund, un espanyol, el Madrid, un francès, el PSG, i un sorprenent portuguès, el Porto, seran els encarregats de brindar-nos uns quarts de final a l'altura de la màxima competició europea. El cartell, d'entrada, així ho preveu i queda així:

  • Manchester City - Borussia Dortmund
  • FC Porto - Chelsea
  • Bayern Múnich - PSG
  • Real Madrid - Liverpool

En el sorteig d'aquest divendres en Nyon, també s'ha sortejat els aparellaments de semifinals:

El guanyador de l'eliminatòria entre l'FC Porto i el Chelsea, s'enfrontaria a Reial Madrid o Liverpool. D'altra banda, el que surti victoriós del Manchester City - Borussia Dortmund, s'enfrontarà al que aconsegueixi superar la fase en el Bayern Munic - PSG.

En cas d'arribar a la final, els conjunts aparellats en la part del quadre del Reial Madrid, serien visitants a Turquia.