El dissabte 13 de març és va celebrar al Palau Sant Jordi de Barcelona el Campionat d'Espanya sub18. L'atleta del CA Figueres Jana Brusés i Cortada s'hi va proclamar campiona d'Espanya en la prova del 60 metres tanques amb una marca de 8.48 a la final.

Aquesta és la seva millor marca personal, rècord del CA Figueres, la 4a millor espanyola de tots els temps sub18, i la situa en el 6è lloc del rànquing mundial U18 i evidentment 1a del rànquing espanyol de la pista coberta 2021.

Brusés no podia acabar millor la temporada de pista coberta, on el seu palmarès ha sigut de Medalla d'or al Campionat de Catalunya sub18, Medalla d'or al Campionat d'Espanya sub18 i 4t lloc al Campionat de Catalunya Absolut. Tot i tenir entrebancs i confinaments, ha sabut treure el seu millor rendiment baixant la seva marca a cada cursa que corria.

Ara espera entrenar amb normalitat aquest primavera i poder fer una temporada d'aire lliure a un alt nivell on correrà la prova dels 100 metres tanques amb l'objectiu posat en les medalles catalanes i espanyoles de la seva categoria i començar a participar en algún campionat internacional.