Sarrià i Bordils ja saben el calendari de la segona fase de la Divisió d'Honor Plata d'handbol, on s'hauran de garantir la permanència a la segona divisió espanyola. El Sarrià començarà amb 10 punts, en llocs de permanència. El Bordils, en canvi, és penúltim, amb 4, a sis dels llocs de salvació.

Aquest cap de setmana la categoria descansa i l'acció tornarà els dies 20 i 21 de març. El Sarrià rebrà l'Ikasa Madrid i el Bordils s'enfrontarà al Màlaga al Blanc-i-Verd, un dels rivals més complicats.

En aquesta fase de permanència hi juguen 10 equips i la meitat perdran la categoria. El Sarrià és ara mateix el que marca la salvació, amb un punt d'avantatge respecte al Lalín. Els equips arrosseguen els resultats contra aquells rivals amb qui ha coincidit en la primera fase, i només juga a doble volta amb els de l'altre grup, amb qui no s'ha enfrontat.

El calendari del Bordils el farà jugar, amb aquest ordre, contra Màlaga, Trapagaran, Ikasa Madrid, Zamora i Zarautz. Mentre que el del Sarrià tindrà aquesta correlació: Ikasa Madrid, Zamora, Zarautz, Màlaga i Trapagaran. La fase acaba el 28 de maig.