La primera Cursa de la Dona d'Agullana, organitzada per l'Ajuntament i l'Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola Lluís Marià Vidal, ha recaptat un total de 2.530 euros que s'han destinat íntegrament a l'ajuda al malalt de càncer a través de la Fundació Oncolliga Girona.

La iniciativa ha comptat amb 253 inscrits que han disposat d'una setmana, entre l'1 i el 7 de març, per fer un dels dos recorreguts marcats al municipi i el seu entorn: l'anomenada ruta rosa (4 km) o la ruta verda (7 km). La cursa es podia fer individualment o en petits grups, per tal de respectar les restriccions sanitàries derivades de la pandèmia de la Covid-19. Tots els participants han rebut un dorsal i una samarreta il·lustrada amb el dibuix guanyador del concurs convocat entre els nens de l'escola.

Ahir diumenge es va celebrar la cloenda de l'activitat, amb la presència de la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, que va rebre el xec simbòlic amb la quantitat recaptada de mans dels organitzadors. També es va organitar una exposició de tots els dibuixos que es van presentar al concurs i es van sortejar entre tots els dorsals 50 lots de productes, gentilesa d'empreses d'Agullana i l'entorn.