Aitana Radsma acaba la temporada de pista coberta de la millor manera possible, proclamant-se campiona d'Espanya sub20 en la prova de seixanta metres tanques celebrada aquest cap de setmana passada a Antequera.

Respecte al Campionat d'Espanya, celebrat a Antequera, dissabte, Radsma va aconseguir parar el cronòmetre en 8.47 segons a la semifinal i, en la gran final, en 8.49 segons. Una marca que li va donar l'or en aquesta última prova estatal en pista coberta per encarar la temporada a l'aire lliure amb la màxima ambició pel calendari competitiu on espera poder competir l'atleta del Club Atletisme Ventalló pròximament.

Coincidint en aquest mateix cap de setmana passat, es van celebrar els Campionats de Catalunya sub16 i sub18 amb participació, també, del Club Atletisme Ventalló. Lluc Fernández es va endur la plata en els seixanta metres tanques en sub16, aconseguint, també, marca personal.

Diumenge, va ser el torn de Judit Alemany en els seixanta metres tanques sub18, aconseguint aturar el cronòmetre en 8.8 segons i emportant-se la medalla de plata. També van competir Elsa Torrent, acabant en novena posició amb 9.51 segons, Pablo Doornekamp, quarta posició amb 8.52 segons, i Adrià Framis, sisè amb 8.78 segons. Tots els corredors anteriors en categoria sub18 i en seixanta metres tanques, d'una nova setmana competitiva d'èxit del club ventalloní.