L'Athletic Club disputarà el 17 d'abril la final de la Copa del Rei contra el Barcelona, després d'haver guanyat anit el Llevant en el partit de tornada de la semifinal d'aquesta competició. Després de l'1-1 de l'anada a San Mamés, ahir el duel disputat al Ciutat de València va acabar amb triomf basc (1-2), amb un gol de Berenguer a la segona part de la pròrroga.

Roger per als locals i Raúl García, de penal, van dur el partit amb empat a un al marcador a la prolongació. Un llançament de Berenguer en el minut 112, que va rebotar en el local Vukcevic, va donar la classificació a l'equip basc, que jugarà tres finals aquest 2021. Una, la de la Supercopa contra el Barça el gener passat, ja se l'ha apuntada. El 3 d'abril s'enfrontarà a la Reial Societat a Sevilla en la final de Copa del curs passat i quinze dies més tard, al mateix escenari, jugarà contra el Barça la de la present temporada.

L'arribada de Marcelino a la banqueta de l'Athletic ha revifat l'equip basc.