La sort no ha acompanyat els de Salamero aquest migdia a Vilatenim. El Sants de Tito Lossio ha aconseguit capgirar el marcador al feu figuerenc, una derrota dels unionistes que ha representat la dimissió del tècnic Javi Salamero al capdavant de la nau blanc-i-blava.

El domini de la Unió ha començat amb el xiulet inicial, després d'un minut de silenci en memòria del soci David Pérez, protagonitzant les millors ocasions fins a la primera mitja hora de matx. Marc Medina ha aconseguit pescar una bola al cor de l'àrea per avançar els locals abans del descans (34').

En la represa, els maldecaps s'han multiplicat pels locals. Els visitants han empatat amb el gol de Pau Celma (56') i, minuts després, en una errada defensiva, el barceloní ha aconseguit completar la remuntada al 75'. Un gol que ha representat el final de l'etapa de Javi Salamero a la banqueta de Vilatenim, sumant la derrota per 1 a 2 de la Unió, quan queden quatre jornades de lliga.