El Llagostera ha sumat aquesta tarda els tres punts després de vèncer (2-1) el Cornellà en un partit on l'equip ha anat de menys a més. Ensopits i imprecisos a la primera meitat, l'equip d'Oriol Alsina ha vist com els cornellencs dominaven els primers minuts i tenien les millors ocasions. Al minut 10, Pablo ha vist porta després de rematar amb el cap un servei de cantonada.

De mica en mica, i amb el marcador desfavorable, el Llagostera ha anat trobant la millor versió. Al final de la primera meitat Sascha ha pogut posar l'empat, però el seu remat de cap s'ha estavellat contra el pal. A la represa, Cortés ha capgirat el marcador amb dos gols a pilota plantada. Primer des de la frontal, ha posat la pilota a l'escaire i deu minuts més tard ha posat el 2-1 definitiu des dels 11 metres. Aquests tres punts fan que el Llagostera es consolidi a les posicions capdavanteres de la classificació.