El candidat a la presidència del Barça Joan Laporta comptarà amb els exjugadors Víctor Valdés, José Ramón Alexanco, Sergi Barjuan, Víctor Muñoz i Pichi Alonso i l'expresident del Mallorca Mateu Alemany en cas de guanyar les eleccions del 7 de març.

Així ho va explicar la candidatura a la presentació de la seva àrea esportiva a la seu electoral de la Fàbrica Moritz de Barcelona, ??en què van estar presents tots ells a més d'altres noms com Albert Benaiges (qui formava part de l'organigrama esportiu del candidat Víctor Font) i Xavi Llorens.

«Comptarem amb tots ells en cas de guanyar les eleccions», va explicar Rafael Yuste, qui seria el vicepresident esportiu de Joan Laporta. També va tenir unes paraules per l'excapità Carles Puyol: «Carles, m'agradarà molt que puguis estar amb nosaltres si guanyem les eleccions».

«Tenim les persones que considerem que podem millorar el que tenim, però per respecte als professionals que hi ha al club parlarem amb ells abans de definir els càrrecs que tindran les incorporacions», va puntualitzar Laporta.

A més, en la presentació es va mostrar un vídeo en el qual altres exjugadors com Samuel Eto'o, Rafa Márquez i Deco van mostrar el seu suport a Joan Laporta de cara als comicis. Durant l'acte Laporta va insistir que es veu capaç de convèncer Messi perquè segueixi en el projecte blaugrana i torni a somriure amb una proposta que el sedueixi.