Empat del Girona juvenil, i nova jornada sense perdre, contra un rival directe com és l'Europa. El gol dels gironins va ser obra de Ricard Artero al quart d'hora, i abans que els jugadors desfilessin als vestidors a la mitja part, Pereira va posar l'empat definitiu en el marcador.

El Girona juvenil, que venia de guanyar en un endarrerit l'Atlètic Villacarlos (0-4), va sumar un punt més davant d'un rival directe que també lluita per la zona alta de la classificació. Els d'Àlex Marçal es van guanyar ahir el dret de ser favorits. Els blanc-i-vermells van ser els dominadors de un duel contra un rival directe i van veure porta primers. L'Europa, un equip molt físic, va empatar un duel en què els gironins van anar de més a menys pagant cara l'acumulació de minuts a causa del partit entre setmana. A falta de dos partits són tercers amb 25 punts.