La Unió Esportiva Figueres ha empatat davant el Cerdanyola (1-1) en un duel emocionant a Vilatenim, amb oportunitats per als dos equips i un desplegament de coratge per part dels locals, empatant amb deu jugadors sobre el terreny de joc. Així, els unionistes sumen nou jornades puntuant i només una derrota després de l'empat fins davant líder de la categoria.

En la primera meitat, Marc Medina ha perdonat el primer del Figueres, desaprofitant un penal per mans en una jugada de Víctor Valverde (40'). Un cop moral que no ha afectat excessivament els locals fins al descans. Abans, però, i coincidint amb el minut 5, tothom present a Vilatenim ha aplaudit en record a la figura de Sergi Murga, a més d'una pancarta de l'Afició UE Figueres que han tret els jugadors abans de començar.

En la represa, el Cerdanyola ha aconseguit el premi amb la diana de Kevin (59') i Uri Ayala ha vist la segona groga en la recta final del matx (77'). Amb deu efectius sobre el terreny de joc, la Unió ha tirat de valentia per aconseguir l'empat amb el gol de Pepu Soler (82') i sumar un punt contra el líder.

Aquesta setmana, els homes de Javi Salamero descansen per recuperar efectius i encarar la recta final de la temporada amb un total de 18 punts, en la sisena posició virtual i la moral pels núvols després de l'empat contra el líder i la bona dinàmica que encadena l'equip.