Després del contundent triomf en la darrera jornada a la pista del Seguros Almozara de Saragossa, el Sol Gironès Bisbal volia seguir sumant victòries. I així va ser. Les bones sensacions segueixen vigents una setmana més a la Bisbal. Al davant tenia un rival que va intentar dominar gairebé totes les facetes del partit, però que no ho va aconseguir. Un primer quart inicial a favor dels badalonins, no va provocar que el Bisbal entrés en el nerviosisme i un gran Torrent va saber ser el gran líder del bloc, una setmana més.

Tot i que la primera cistella va ser dels bisbalencs, un parcial de 0-6 pels barcelonins va afavorir que posessin la directa i arribessin al primer quart amb avantatge (17-21). La poca solidesa en defensa en els primers 10 minuts de l'equip de Senpau deixava d'existir a partir del segon quart. El Bisbal portava el matx cap a la seva direcció i arribava al descans amb el resultat favorable (40-35). Fins aquí, duel més que igualat amb un període per cada equip. Semblava que la segona part seguiria el mateix camí. Un equip local més ordenat amb un bon joc interior, es topava amb un rival jugant amb més intensitat i amb més velocitat. D'aquesta manera s'arribava als últims minuts amb el resultat molt ajustat. Tanmateix, els locals van fer un pas més per assegurar un nou triomf.