A partir de dilluns 8 de febrer, la Piscina Municipal de Roses reobre les seves instal·lacions mantenint totes les mesures organitzatives, de protecció i d’higiene que fan de l’equipament un espai segur i confortable per a tothom. A partir d’aquesta tarda es poden fer reserves i consultar tota l’oferta esportiva a través de la pàgina web https://www.piscinaroses.cat/.

En aquests moments s’estan duent a terme totes les tasques prèvies per posar a punt la instal·lació després de gairebé un mes aturada. D’aquesta manera, els usuaris tornaran a trobar a partir de dilluns les piscines climatitzades amb aigua de la màxima qualitat i un nivell de desinfecció superior gràcies al tractament UV, un servei de neteja de 110h a la setmana complementat amb les tasques que duen a terme els propis monitors i monitores. També es disposarà de material de desinfecció a disposició dels clients, sales amb ventilació natural que garanteixen la qualitat de l’aire i aforaments controlats

Altres mesures orientades a maximitzar la seguretat i el confort de tothom:

  • Reserva prèvia per a garantir les millors condicions
  • Control automatitzat de l’aforament
  • Vestidors i dutxes només per als usuaris de la zona de piscina
  • Activitats col·lectives en grups reduïts
  • Activitats amb mascareta (a excepció de les activitats aquàtiques o a l’exterior)

Pel que fa a la mensualitat de febrer, no es girarà cap rebut per compensar els dies de gener en què la instal·lació s’ha mantingut tancada. En relació als cursos de natació, els inscrits rebran un comunicat específic amb tota la informació.