El ciclista holandès Jordi Slootjes (Team Smartdry) va ser el vencedor de la primera edició de la cursa social de Bellcaire d'Empordà. En un recorregut 78 quilòmetres Slootjes va ser el més ràpid en l'esprint final i va acabar la prova amb un temps d'1:52:05, imposant-se a Pol Hervas (Team MP Group) i Marc Ortiz (Team MP Group), que van completar el podi. Ortiz, a més, va ser el primer classificat de la categoria sub-23.

La prova significava el tret de sortida del calendari de 2021, i això va provocar que dels 191 ciclistes que van començar, 42 haguessin d'abandonar a causa de la falta de ritme. Alguns d'ells van provar escapar-se des de la sortida, sense èxit i al final van ser un total de 69 corradors els que van arribar en els últims quilòmetres amb opcions d'emportar-se la victòria i tot es va decidir a l'esprint, amb triomf per Slootjes.

Per altra banda, la victòria en la categoria femenina va caure en mans d'Elisabet Escursell, que va completar el recorregut amb un temps de 2:08:45.