El ciclista de Santa Coloma de Farners Jofre Cullell va acabar en la posició 40 en la prova de la Copa del Món celebrada ahir a Overijse (Bèlgica), última cursa d'aquesta temporada. El local Wout van Aert, a qui se l'ha vist més d'una vegada entrenant per carreteres gironines, va ser el guanyador de la prova amb un temps d'1:05:57 i distanciant al segon classificat, Mathieu Van der Poel amb 1:03. Una victòria que ha fet que el belga s'assegurés també el triomf a la classificació general de la Copa del Món per tercera vegada en la seva trajectòria esportiva. Per la seva banda, el colomenc va acabar a 7:13 del guanyador i ja s'havia distanciat del grup capdavant en la primera volta.

La prova d'ahir va ser l'últim «test» dels ciclistes abans d'afrontar el Mundial el pròxim cap de setmana a Ostende, també a Bèlgica, on Jofre Cullell competirà en la categoria sub-23.