Mireia Belmonte ha posat el colofó al Campionat de Catalunya Open disputat en la piscina del CN Terrassa amb el triomf vespertí en els 800 lliures, després de no nedar al matí el doble hectòmetre de crol.

La campiona olímpica s'ha imposat amb un crono de 8:33.55. Una marca discreta, però que li ha valgut per emportar-se la prova davant la seva companya d'entrenaments, Jimena Pérez que ha fet un temps de 8:40.14. Belmonte se'n va del torneig amb dos triomfs, després de guanyar el divendres, els 1.500 lliures.

En altres proves de la jornada final, Ferran Julià (Mediterrani) ha aconseguit el triomf en l'última prova individual de la competició, els 1.500 lliures. Julià ha marcat un registre de 15:34.26.

La gran protagonista de l'Open català ha estat la castellonenca Lidón Muñoz (Sant Andreu) que ha guanyat cinc proves amb un rècord dels campionats. Jéssica Vall, Alex Castejón, Marina García, Cata Corró i Mario Mollà, a més de Mireia Belmonte, han estat els altres dels noms propis del torneig.