El Girona femení va sumar ahir una nova derrota. L'equip d'Eduard Sanmartín va pedre al camp del Vic Riuprimer (1-0) després d'encaixar dos gols a la segona part. En conseqüència, les gironines es mantenen en l'última posició de la classificació amb només 4 punts.

El conjunt blanc-i-vermell va mantenir el marcador a zero durant tota la primera part contra un dels rivals de la part alta de la taula amb l'esperança de trencar la igualtat a la segona. Paula Rossales i Aina Sararols havien tingut bones ocasions, però no van materialitzar-se.

A la represa, la manca d'encert va tornar-les a penalitzar. I és que les locals no van perdonar quan van tenir la possibilitat de superar la portera Clara Sabadell amb un gol al minut 54. Núria Llop va respondre amb un xut sense sort. A partir d'aquí, Sanmartín va buscar el revulsiu fent entrar Blanca Cros per Marina Peya. La jugadora va olorar el gol de prop al tram final, encara que el Vic Riuprimer va condemnar amb la segona diana, i la sentència, al 88.

El pròxim rival de les gironines serà l'Europa, que ahir va perdre contra el Balears (1-2).