La tennista de Begur Paula Badosa va estrenar el 2021 amb una victòria en el torneig d'Abu Dhabi, de categoria 500 per la WTA, en guanyar (6-2, 5-7 i 6-2) la letona Anastasija Sevastova en la primera ronda. En un partit que va durar gairebé dues hores, la gironina va ser més agressiva, sobretot en el tercer i definitiu set, per emportar-se el duel.

Badosa va atacar en els primers compassos de joc i va sumar dos breaks consecutius per emportar-se la mànega. Tot i així, en un altre atapeït parcial, aquest amb cinc breaks, Sevastova va forçar el tercer set en una mànega molt ajustada (5-7).

En l'última, les dues tenistes s'havien guardat el seu millor servei, però Badosa va trencar la primera pilota en un moment clau que va fer trontollar la seva rival. Amb 5-2, un nou break va donar el triomf a la begurenca, que ara s'enfrontarà, en segona ronda, davant la vencedora del duel entre la belga Elise Mertens i la francesa Alizé Cornet. Un partit que es disputa aquest matí.

Paula Badosa és ara mateix la número 70 del rànquing WTA després de completar un gran 2020, arribar als vuitens de final del Roland Garros i fer fora dues campiones del torneig parisenc com Sloane Stephen i Jelena Ostapenko. Tot i així, va caure eliminada contra l'alemanya Laura Siegemund, però aquest gran resultat a París la faria arribar fins al lloc número 65 del rànquing WTA, la millor posició en la qual ha estat la tennista de Begur al llarg de la seva carrera.

Aquest passat 2020, Badosa també va guanyar el seu primer partit en un quadre final d'un Grand Slam. A principis d'any, havia aconseguit derrotar la sueca Johanna Larsson en la primera ronda de l'Open d'Austràlia. Ja no va poder després amb la txeca Petra Kvitová, finalista el 2019 en el torneig australià.