L'exfutbolista i entrenador Eusebio Sacristán es manté estable i en coma induït a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital Clínic de Valladolid. L'extècnic del Girona va ser sotmès dijous a una intervenció quirúrgica per un coàgul després d'un cop al cap fruit d'una caiguda fortuïta que s'ha saldat «sense complicacions».

Les proves de control realitzades ahir van confirmar que «tot segueix dins de l'evolució desitjada, sense aparició de complicacions després de la cirurgia del passat 31 de desembre», segons va informar la Fundació Eusebio Sacristán a través d'un comunicat. L'exjugador va ingressar dimecres, 30 de desembre, a l'Hospital Clínic Universitari després de patir aquell mateix dia un traumatisme cranioencefàlic sever, fruit d'una caiguda fortuïta quan es trobava en un bar acompanyat de més gent.

Després del seu ingrés, se li va detectar un coàgul i dijous el van sotmetre a una operació quirúrgica, fonamentalment per «precaució». L'exfutbolista, de 56 anys i natural de la localitat de la Seca va militar al Valladolid, Atlètic, FC Barcelona, ??Celta i en la selecció espanyola. Va ser campió d'Europa sub-21 amb la selecció i campió de la Copa d'Europa amb el FC Barcelona.

Entrenador nacional de futbol, ??ha exercit al Girona i a la Reial Societat, a Primera; al Barcelona com a segon de Rijkaard, i a Segona Divisió al Barcelona B i al Celta de Vigo, entre altres càrrecs.