44 minuts. Aquest va ser el temps que el Sarrià va poder plantar a un potent Burgos (26-34). Un equip fet per aconseguir l'ascens tot i haver arribat a Divisió de Plata aquest any. Els castellans compten amb «molt fons d'armari», en paraules de Salva Puig, i amb jugadors amb passat a l'Asobal i alguns, fins i tot, són internacionals amb les seves seleccions.

Els sarrianencs van plantar cara a tot això. Van escapar-se en el marcador els primers compassos (8-5) tot i que al descans el rival ja li havia donat la volta (13-14). En la represa, i amb empat a 20 el Burgos va dir prou, va treure tot el seu potencial i amb un parcial d'1-7 va encarrilar el duel (21-27). Els jugadors del Sarrià s'ho miraven impotents, i amb algunes impresicions ja no van poder fer res per tornar dins el partit.