L'exfutbolista argentí Diego Armando Maradona, considerat un dels millors futbolistes de la història, ha mort als 60 anys després de patir una parada cardiorespiratòria al seu domicili de la localitat de Tigre, segons ha avançat el diari argentí 'Clarín'.

Maradona va ser ingressat d'urgència fa tres setmanes en una clínica de la ciutat de La Plata, per un problema relacionat amb el bypass gàstric al qual es va sotmetre el 2005, i s'ha mort aquest dimecres.

Maradona va jugar al Futbol Club Barcelona del 1982 al 1984. El va fitxar Josep Lluís Núñez per mil milions de pessetes.

Després del club barceloní, el crac argentí va fer carrera al Nàpols italià, equip amb el qual va aconseguir diversos títols.

A l'Argentina se'l venerava com a figura de referència dins i fora de l'esport, després que guiés la selecció del país fins al títol de campiona del món el 1986 a Mèxic.

Els problemes amb les substàncies estupefaents i l'alcohol van marcar també la seva vida, addiccions que van començar durant l'etapa de l'argentí com a futbolista i que el van acompanyar fins al final dels seus dies.