El central del Barcelona Gerard Piqué, que ahir a la nit es va retirar lesionat en el partit contra l'Atlètic de Madrid, pateix un esquinç de grau tres al lligament lateral intern i una lesió parcial de lligament creuat anterior del genoll dret, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

Després de les proves realitzades aquest diumenge al central, el club blaugrana va confirmar l'afectació de la lesió, tot i que no va especificar el temps de baixa del jugador assenyalant que "l'evolució marcarà la seva disponibilitat".

La lesió del defensa català, que se suma a les baixes de l'uruguaià Ronald Araujo i Samuel Umtiti, deixa a l'equip entrenat per Ronald Koeman amb Clement Lenglet com a únic central disponible del primer equip.

Piqué es va retirar adolorit del genoll dret en el minut 62 de partit contra l'Atlètic de Madrid i va ser substituït pel nord-americà Sergiño Dest.

L'acció es va produir en un atac de l'Atlètic, en què l'argentí Ángel Correa, que venia ensopegat per Jordi Alba, va caure sobre el genoll dret de Piqué, que ràpidament va donar mostres de molt dolor. El central blaugrana es va retirar caminant però sense flexionar el genoll dret i amb mostres ostensibles de dolor.

Piqué és una de les peces clau del projecte liderat per Ronald Koeman. Fins a la data, el jugador barceloní havia jugat deu dels onze partits que el seu equip ha disputat entre Laliga Santander i la Lliga de Campions, i només s'havia perdut el duel contra el Juventus per sanció.