El nou Spar Girona d'Alfred Julbe no només guanya els partits que passa per sobre del rival des del primer moment. Després de les còmodes victòries contra Bembibre i Ensino Lugo, ahir l'Uni va haver de remar fins ben bé entrat el tercer quart per desgastar l'entusiasme d'un Campus Promete que, equilibrant la batalla en el joc interior, va anar aguantant fins al descans totes les bones estrebades d'un Uni Girona, que va tenir quatre jugadores amb 15 o més punts anotats -Eldebrink (17) i Vasic, Araújo i Elonu (totes tres amb 15)- i en les jugades de Chelsea Gray, amb un autèntic recital de tècnica individual, un dels millors motius per veure el partit. Fos al pavelló de Logronyo o davant de la pantalla de l'ordinador.

Amb la corpulenta Maimouma Diarra (15 punts i 15 rebots) guanyant el duel directe amb Reisingerova, pocs dies la txeca es troba amb jugadores més grans que ella, i l'entusiasme de l'ex-Uni Adrijana Knezevic el Campus Promete va aconseguir igualar el partit, i que es veiés un bon bàsquet, durant molts minuts. Un triple d'Eldebrink i un bàsquet final de Labuckiene varen deixar la diferència gironina en sis punts al descans (37-43), però l'encert de Vasic, d'Elonu o els triples d'Eldebrink (4) i Ferrari (3) van acabar per minar la resistència del Campus Promete que ha patit molt en el tercer quart. Amb Chelsea Gray divertint-se sobre la pista, repartint somriures i passades impossibles, l'Uni ha anat fent cada cop més gran la diferència en el marcador fins al triple final de la banyolina Júlia Soler (70-96).