L'empresari gironí Jordi Roche, expresident del Girona FC i de la Federació Catalana de Futbol (FCF), ha pres la decisió de no presentar-se a les eleccions a la presidència del Barça. Roche, que comptava amb el suport de l'expresident Sandro Rosell, ha desistit de concórrer davant la complicada situació econòmica que travessa el club. Segons diverses fonts, l'empresari havia encarregat a un grup d'experts un estudi sobre la situació econòmica del club i, després d'estudiar-lo dilluns amb el seu equip, va optar per descartar optar a la presidència.

En l'aspecte esportiu, el migcampista Philippe Coutinho segueix recuperant-se de la seva lesió, i ahir va fer treball de camp a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb l'objectiu de reaparèixer en el proper partit de Laliga Santander, contra l'Atlètic de Madrid, previst per al dissabte 21 de novembre. Coutinho, que es va fer mal al bíceps femoral de la cama esquerra en el clàssic contra el Reial Madrid del passat 25 d'octubre, està aprofitant l'aturada de la competició pels compromisos de les seleccions nacionals per ultimar la seva posada a punt.

El tècnic del Barcelona, Ronald Koeman, ha perdut aquesta setmana fins a 13 futbolistes, que es troben concentrats amb les seves seleccions, i ahir va dirigir un entrenament amb només deu jugadors del primer equip -Ter Stegen, Piqué, Aleñá, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Jordi Alba, Matheus, Umtiti i Júnior-, a més de Mingueza, Jandro i Arnau Tenas, del Barça B. Avui, nou entrenament abans de quatre dies de festa.