La Unió Esportiva Figueres ha aconseguit, aquest dimecres a la nit i sense públic, la primera victòria de la temporada a Tercera Divisió al camp de la Fundació Esportiva Grama (0-2). Dos gols a la primera meitat de Pepu Soler (28’) i de Marc Medina (40’) han permès als de Javi Salamero obtenir els tres punts a la segona jornada en un duel que s’havia ajornat el diumenge passat per un positiu de Covid-19 a la plantilla altempordanesa. Ahir, els jugadors disponibles del Figueres van passar els tests serològics, donant tots negatius.

Després de perdre el primer partit contra el Girona FC B (0-3), els figuerencs volien treure’s l’espina i ho han aconseguit al camp d’una Grama que prové de Primera Catalana. El partit, disputat a porta tancada com a mesura de prevenció del coronavirus, ha començat amb els locals avisant amb una falta, però els unionistes han demostrat el potencial de la seva davantera i Pepu Soler, per l’escaire (28’), i Marc Medina, de penal (40’), han posat les coses coll avall. Andrés Díez, amb una gran aturada al límit del descans, ha evitat el gol dels colomencs, que tot i provar-ho a la represa s’han quedat sense marcar.

El Figueres ha sabut conservar les distàncies i ha celebrat la victòria abans de rebre, aquest diumenge (16.30 h), el Granollers a l’Estadi de Vilatenim. En el partit d’avui han gaudit dels seus primers minuts a la lliga Carles Coto, Enric Maureta i Uri Ayala.