La Tercera Divisió no podria donar el tret de sortida de la millor manera per l'aficionat gironí. Avui a dos quarts de cinc de la tarda el Municipal de Vilatenim albergarà el duel entre el Figueres i, el nouvingut a la categoria, Girona B.

Els figuerencs s'estrenen a casa després de finalitzar el curs passat en 14a posició. L'entrenador empordanès Javi Salamero creu que «serà un partit molt igualat perquè ambdós conjunts voldrem aconseguir la victòria». A més afegeix que «serà un partit maco per l'aficionat gironí que li agradi el futbol territorial». Per a l'inici de Lliga, Salamero podrà comptar amb tota la plantilla.

Per la seva banda, el Girona B, ve de dominar la Primera Catalana de cap a peus. Van finalitzar el curs com a primers amb seixanta-dos punts on només van deixar-ne escapar quatre. L'entrenador del filial del Girona Àxel Vizuete es mostra «molt feliç per poder dirigir l'equip en el primer partit a Tercera Divisió de la seva història». A més, Vizuete destaca que «l'estrena sigui contra un rival gironí com el Figueres». Per visitar Vilatenim l'entrenador blanc-i-vermell no podrà comptar amb Pau resta, Adrià Gener i Naranjo.