L'Espanyol arribava ahir a Vallecas en un immillorable estat de forma: eren líders en solitari de la Segona Divisió sense haver perdut encara cap dels seus enfrontaments. No obstant, ahir es va trobar amb un Rayo que li va jugar de tu a tu i que des del principi ha buscat el gol. Els locals van poder obrir el marcador als set minuts després que Isi desaprofités una gran jugada de Fran Garcia. L'Espanyol es va encomanar a la seva estrella Raúl de Tomás, però la defensa vallecana el va aturar en tot moment. A partir del descans l'Espanyol es va anar apropant a la porteria local. La millora era present gràcies a l'entrada de Melamed, Gil i Embarba. El partit es va començar a trencar en els darrers minuts i això ho va aprofitar el Rayo Vallecano. Isi Palazón va recollir una centrada d'Andrés Martín i sense deixar botar la pilota va afussellar Diego López per posar l'1-0 en el marcador i donar els tres punts als seus.