El Madrid va encaixar ahir la seva primera derrota de la temporada, després de ser sorprès a l'estadi Alfredo di Stéfano per l'ascendit Cadis. Els andalusos van dominar a la primera part, quan es van avançar amb un gol de l'exdavanter del Girona Choco Lozano. A partir d'aquí, van saber defensar amb fermesa a la segona traient a la llum la pitjor cara de l'equip de Zinedine Zidane.

Per primera vegada en la seva història, el Cadis va guanyar el Madrid al seu estadi en Lliga. Va tallar la ratxa de l'equip blanc, que portava un ple de triomfs a Valdebebas des que va iniciar les obres al Bernabéu, i va deixar-lo en evidència. L'avantatge dels d'Álvaro Cervera va créixer a mesura que passaven els minuts i es va confirmar amb el gol de l'hondureny al minut 16. Courtois va evitar que el resultat al marcador empitjorés per part dels de Zidane abans del descans.

A la segona part, després de quatre canvis de Zidane, el Madrid va aguditzar la seva manca d'encert, incapaç de convertir en gol el seu domini. Vinicius de cap va perdonar la més clara i Benzema va estavellar un xut al travesser. Jairo va jugar els últims minuts.