El Roses ja coneix els seus dos primers rivals de la categoria sots-21. De fet, són dos equips nous, ja que ni Adepaf ni Grifeu teníen cap conjunt a aquesta categoria, com sí que van fer els rosincs la campanya passada. Els tres equips formen el grup 2 de la fase prèvia de la categoria, que marcarà amb quins rivals juguen la següent fase.

Arrencarà la competició el Roses-Grifeu, el dissabte 17 d'octubre (17.30 h); el 25 d'octubre els figuerencs rebran els rosincs (12.15 h); i finalment, el dia 1 de novembre, els de blau rebran els llançanencs. Després de la primera vota hi haurà una jornada de descans.

El coordinador rosinc, Miquel Soler, explica que «toca adaptar-nos a la situació excepcional que ens toca viure. Un grup petit dins de la comarca i més endavant veurem els futurs grups que ens tocarà competir. El primer pas, però, és positiu ja que tornem a competir 7 mesos després!».

Una competició que amb una fase prèvia de de tres equips, «pot ser que es trobin dos o tres equips forts que en una lliga normal de 15 equips competirien per la lliga, ien canvi en la situació actual, si et toca un grup fort d'inici pots quedar-te fora a les primeres de canvi», comenta Soler.

Una categoria diferent

Sots-21 és una categoria diferent: «Crec que és una manera de donar sortida als júniors que pugen. Tant la categoria de sots-21 com la de sots-25 penso que son categories de pas per acabar de formar i madurar jugadors per a després fer el salt a sènior. La categoria sots 21 és encara més acotada pel que fa a l'edat -fet que la fa més atractiva-, ja que no hi pot haver jugadors més grans del que marca la categoria, tal com passa amb la de sots-25, que n'hi poden haver dos de més grans».

Precisament, aquesta campanya, el Club Esportiu Vilafant no comptarà amb un sots-21, sinó que ha fet el salt a sots-25, per fer d'equip filial del sènior, que jugarà a Segona Catalana.