La 'Cadaqués Trail Experience' no ha obtingut l'autorització de l'Ajuntament de Cadaqués per a realitzar-se. La cursa estava prevista que es fes pel nucli urbà del municipi, durant el primer cap de setmana d'octubre, amb una participació de 600 persones. Aquest format fa "molt difícil" que es puguin mantenir les mesures de seguretat imposades per la prevenció de la Covid-19 segons informa l'ajuntament en un comunicat. "Hem considerat que, a dia d'avui, el més important és vetllar per la salut pública de tots els habitants del municipi i evitar, en la mesura que sigui possible, que hi hagi nous rebrots que posin en risc la vida de tots nosaltres com de les activitats econòmiques de les quals depèn Cadaqués", han afegit.

L'equip de govern assegura que ha estat una decisió "molt difícil" i que s'ha pres "en poc temps" perquè fins aquesta setmana no han tingut la informació necessària per part dels organitzadors de la cursa.

Per una altra part, defensen la realització de la cursa de l'anterior cap de setmana perquè només afectava un carrer del municipi i no es preveien aglomeracions.

Pels organitzadors aquesta decisió ha sigut un "cop baix, molt dur i inesperat" ja que, asseguren, havien preparat un estricte protocol amb canvis en el recorregut.

*COMUNICAT OFICIAL*Amb llàgrimes als ulls, us comuniquem que l'Ajuntament de Cadaqués ens ha suspès la cursa que...Publicado por Cadaqués Trail Experience en Sábado, 26 de septiembre de 2020