El Llagostera s'ha emportat el derbi davant la Unió per la mínima (1-0), on els locals han volgut deixar enrere la derrota contra el Peralada del cap de setmana passat (2-0) a costa d'un Figueres que no li ha perdut la cara al duel, però incapaç de posar en dubte el resultat als blaugrana.

Els locals han imposat el seu ritme des del primer moment, en un camp infinitament diferent de Vilatenim per les seves reduïdes dimensions, on els de Javi Salamero han patit l'exigència defensiva d'un rival de Segona B. Com no podia ser d'altra manera a Llagostera, Sascha Andreu ha trobat una bola suspesa a l'aire i, després d'enlairar-se per sobre tothom a l'àrea petita, l'ha rematat violentament amb el cap per obrir el marcador (9'). El primer temps ha continuat tenyit de blaugrana, on els d'Oriol Alsina han monopolitzat les ocasions de perill sense encert, mentre que els figuerencs no han inquietat ni de bon tros a un Marcos sota pals que ha arribat al descans gairebé com a espectador.

El Llagostera ha continuat mantenint el ritme i els altempordanesos aguantant els cops locals, tot i que amb millor cara a la segona meitat aproximant-se més a la porteria local. Després de desaprofitar un bon grapat d'oportunitats, el Llagostera ha començat a vigilar el temps al mateix temps que la Unió ha buscat l'empat refrescant efectius, però sense trobar la clau per resoldre la falta d'ocasions.

En un final sense gaire joc i alguns nervis, el Llagostera s'ha emportat la victòria davant el Figueres per la mínima a casa, amb un parell de jugadors visitants a terra, mentre l'àrbitre ha xiulat el final del partit i els cops.