A partir de demà, dissabte 26 de setembre, i fins al 4 d’octubre, la Fundació Roses Contra el Càncer organitza una nova edició de la Cursa de la Dona, adaptada en aquesta ocasió a les noves mesures anticovid. Com cada any, la cursa és 100% solidària i els diners recaptats van dirigits als malalts de càncer de Roses i als seus familiars.

En aquest any marcat per la Covid-19, la Cursa de la Dona és una de les poques activitats d’obtenció de fons que la fundació pot dur a terme, ja què la resta d’activitats socials que comporten una acumulació de públic han hagut de ser anul·lades. La cursa també inclourà canvis per garantir la seguretat dels participants, evitant agrupacions de gent i fent-la visible a través de les xarxes socials en el decurs de la setmana.

Enguany la cursa adopta un format diferent, sense classificació, amb un recorregut de 5 km marcat que els corredors i corredors podran fer entre el 26 de setembre i el 4 d’octubre. Es pot realitzar la cursa de manera individual o en grup reduït, el dia i a l’hora que es vulgui dins d’aquest interval de temps.

Les inscripcions es fan en línia a través de la web fundacioroses.org. El donatiu és de 10 euros, i inclou una samarreta i la participació en un sorteig. Els inscrits poden recollir les seves samarretes al local de la Fundació el dilluns, dimarts i divendres de 9h a 13h, i dimarts, dimecres i dijous de 15h a 18.30h.

A mig recorregut, hi haurà un fotocall perquè els corredors es puguin fer fotos i publicar-les a les seves xarxes amb el hasthag #13cursadeladonaroses, donant així notorietat a l’esdeveniment.

La Fundació Roses Contra el Càncer agraeix al Club d’Atletisme de Roses la seva solidaritat i la seva dedicació en l’organització de la cursa cada any, així com la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, patrocinadors que han finançat les samarretes, i resta de col·laboradors que possibiliten cada any l’organització de la cursa i del sorteig.