El Peralada ha caigut contra el Barça B (1-4), intentant fer saltar la banca davant el filial blaugrana, unes intencions que han mostrat els altempordanesos des del primer moment, avançant-se en el marcador i aguantant el ritme de la possessió dels de García Pimienta, però l'evidència ha frustrat l'alegria local en uns últims deu minuts per oblidar.

Un cop de cap d'Adrià Casanova ha servit per donar l'avantatge inicial als xampanyers (18'), una diana que ha rebut la rèplica blaugrana amb un potent tir des de fora l'àrea de Reis que ha empatat el duel abans d'enfilar el camí cap a vestuaris (32').

Tot i l'empat, els homes d'Albert Carbó no li han perdut la cara al duel i han sabut contrarestar la possessió i les ocasions del filial del Barça, una tenacitat que ha decaigut al llarg de la segona meitat fins als últims minuts del duel.

Lucas amb un tir des de fora l'àrea (81'), Miranda de vaselina (84') i Maia rematant una bona centrada (87') han liquidat el marcador a Peralada després d'aquest desplegament d'efectivitat.

El Barça B, encara allotjat a TorreMirona, té un altre partit amistós a l'Alt Empordà. Els blaugranes visiten el Nou Miramar el dissabte (18h). Per la seva banda, el Peralada continuarà la seva preparació amb un duel a domicili contra la Marca de l'Ham el diumenge (18h).