El Peralada ha començat amb bon peu a casa superant el Llagostera (2-0) en el primer partit disputat sobre la gespa del Municipal set mesos després. Els xampanyers han dominat la primera meitat i han aguantat les envestides dels homes d'Oriol Alsina a la segona, un guió que ha servit als homes d'Albert Carbó per endur-se una victòria moral important abans de rebre la visita d'un altre rival de categoria superior, el Barça B, aquest dimecres.

Els xampanyers han entrat molt seriosament a l'encontre amb un domini intel·ligent de la possessió i portant el perill cap a la porteria de Torra. Ritxi Mercader ha generat entre línies a camp contrari i, precísament, la falta que ha rebut el palamosí després d'un retall precís prop de la frontal ha servit per trancar la igualtat. Josu Currais ha fet honor a la regla de l'ex endreçant la bola al fons de la xarxa, un tir de falta directa amb cama esquerra que ha rebotat en el travasser abans d'entrar (19'). Poc després, una jugada individual de Muritala ha servit per ampliar la diferència, arrancant des de la dreta i alliberant prou espai a la frontal per creuar la pilota amb un tir sec i ras que s'ha colat a la porteria del Llagostera (30').

En la represa, els homes d'Oriol Alsina han buscat retallar la distància des del primer moment, sobretot, donant entrada a l'artilleria pesada. Sasha Andreu ha generat un parell d'ocasions en els primers compassos, però la defensa blanc-i-verda ha resolt amb solvència els cops del Llagostera i, per si de cas, les intervencions de David Aroca sota pals han servit per acabar de blindar la diferència.

La intensitat i la duresa del joc ha anat a l'alça, i el Peralada ha començat a arribar a la porteria de Marcos Pérez, que ha vist com una bona rematada de Pime a l'àrea petita no ha entrat per ben poc (77'). Ni la insistència del Llagostera ni els contracops del Peralada han servit per moure el marcador, en un final de partit dur, però sense gaire història, excepte un tir d'Arnau Ortiz per perdonar el tercer (90').