L'hotel TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa de Navata acollirà, entre aquest diumenge dia 20 i el 29 de setembre, les sessions preparatòries del FC Barcelona B. El filial blaugrana és un dels equips més fidels dels que fan l'estada de pretemporada a Navata -s'hi va iniciar al 2011- i hi prendrà part per novena vegada en els darrers deu anys. El 2016, l'únic dels darrers anys en què el Barça B no hi ha anat, TorreMirona també va comptar amb una estada blaugrana, la del juvenil A.

El FC Barcelona B seguirà competint aquesta temporada a Segona Divisió B sota les ordres de Francesc Xavier García Pimienta i durant l'estada a TorreMirona entrenarà al camp de gespa natural del ressort i jugarà dos amistosos contra rivals de la demarcació: dimecres 23 (19.30 h) al camp del CF Peralada, equip de Tercera Divisió, i dissabte 26 (18 h) al terreny del FC L'Escala, de Primera Catalana.

TorreMirona, que manté totes les mesures i protocols de seguretat i higiene per a la prevenció de la COVID-19, ja ha acollit aquest any les estades del RCD Espanyol de Barcelona, SC Heerenveen dels Països Baixos, el Shenzhen FC de la Xina i el Toulouse FC de França.

Yassine Bouallala, gerent del TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa, explica que el retorn, un any més, d'equips com el FC Barcelona B «és una mostra de suport a l'estratègia de treball que tenim amb els clubs esportius i a la feina ben feta. Que un equip exigent com el Barça B, a qui considerem un referent, repeteixi anualment significa que les coses s'estan fent bé. És un honor i continuarem treballant perquè se sentin com a casa». Bouallala afegeix que «els equips saben que a TorreMirona comptaran «amb un espai aïllat, amb privacitat, tranquil·litat i un entorn immillorable. Els equips gairebé només han de portar les pilotes, ja que disposem de quasi tot el material que necessiten per entrenar, com cons, ninots, pesos, estaques, cordes...».

Al juny, TorreMirona va reobrir tots els seus espais «amb les màximes garanties de salut, higiene i desinfecció». D'entre les mesures, s'ha digitalitzant la carta i el 'check in', s'ha limitat l'aforament de les piscines i s'ha ampliat la terrassa. El protocol de seguretat i higiene també s'aplica en la recepció de mercaderies, en la desinfecció dels treballadors, la neteja d'uniformes in situ i amb gels hidroalcohòlics distribuïts per diferents punts, entre altres mesures.

Equips tota la temporada

Durant tots els períodes de l'any el complex de Navata allotja equips i els darrers anys també s'hi ha allotjat el De Graafschap, dels Països Baixos; el Chongqing Dangdai Lifan, de la Xina; l'Amiens Sporting Club, equip de la Ligue 1 francesa; el FC Oetwil, de Suïssa, i la selecció absoluta de Veneçuela.

L'hotel, equipat amb instal·lacions esportives d'alt nivell, entre els quals un camp de gespa natural, està especialitzat en allotjar equips professionals de futbol per fer estades d'entrenaments intensius, també a l'estiu. Històricament TorreMirona ha acollit clubs com el FC Barcelona, el Villarreal FC, el Girona FC, l'Olympique de Marseille, el Girondins de Bordeaux, el Qatar SC, l'Halmstads BK, el FC BATE Borísov, el Gimnàstic de Tarragona, l'ADO Den Haag, el SC Young Fellows Juventus suís, l'AJ Auxerre, el FC Twente femení i una selecció del Golf Pèrsic. A més de clubs de futbol, en l'àmbit esportiu TorreMirona també ha acollit estades d'equips ciclistes i de rugbi.

Durant l'estada, els equips disposen d'un camp de futbol de mides oficials i de gespa natural, un menjador privat amb menús adaptats per cada equip, una sala de massatges, diverses sales de reunions, una piscina a l'aire lliure, un centre esportiu amb sala fitness, pàdel, pistes de tenis i piscina coberta, i l'Spa Dubhé amb jacuzzi, sauna, bany de gel i dutxes bitèrmiques.