Arnau Fàbrega ha completat l'expedició del Granada que s'ha desplaçat fins a Albània per disputar aquesta tarda el primer partit a Europa davant el Teuta a Durres (16 h). D'aquesta manera, el jove llançanenc, de 20 anys, s'estrena a la llista de jugadors de l'entrenador Diego Martínez i viatja com a tercer porter.

Arnau, amb passat a l'Espanyol, Girona i Figueres, va aterrar a Granada la temporada 2017/18 i des d'aleshores combinava el juvenil amb el filial de Segona B. La seva progressió ha fet que aquest estiu el cridés el primer equip, amb qui ha fet la pretemporada a Marbella. Aquesta és la primera convocatòria oficial amb l'equip de Diego Martínez.

Es tracta del primer partit de competició europea en els 90 anys d'història del Granada, xoc corresponent a la segona eliminatòria de classificació per a la fase de grups de la Lliga Europa. Els andalusos hauran de superar un total de tres eliminatòries, totes a partit únic i a porta tancada, si volen ser a la fase de grups de la segona competició continental.