La plataforma Més que una Moció, que promou el vot de censura contra el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i la seva Junta Directiva va anunciar ahir que compta amb 14.100 signatures recollides i, ahir dimecres, que era l'últim dia hàbil per captar-ne, aspirava a aconseguir la xifra. Són necessàries 16.520 signatures per poder tirar endavant la moció de censura, i la plataforma estava, a falta de 24 hores de recollida, a 2.420 d'aconseguir que, els socis i sòcies de club, votin aquesta moció contra Bartomeu. Aquest migdia les han d'entregar al club per validar-les.

Més que una Moció, integrada per diversos grups d'opinió de l'entorn barcelonista, compta amb el suport dels precandidats a les eleccions de març de 2021 Jordi Farré -que va ser qui va impulsar inicialment aquesta moció-, Lluís Fernández-Alà i Víctor Font.

Malgrat no ser oficial la seva precandidatura, ni donar suport ferm a aquest intent de moció de censura, l'expresident Joan Laporta va assegurar ahir que ja ha signat, i va demanar als socis una empenta final. «Jo ja he signat i si pogués signaria vint mil vegades més per fer fora Bartomeu i a la seva Junta. Han fet molt de mal al Barça i no mereixen seguir ni un minut més. Avui és l'últim dia, si no ho heu fet ja, encara hi sou a temps», va escriure Laporta a les seves xarxes socials. Els impulsors de la moció han d'entregar les firmes aquest migdia i el club després les validarà per determinar si s'ha arribat al mínim i, per tant, hi ha d'haver votació.