El migcampista bosnià Miralem Pjanic va assegurar ahir, en la seva presentació com a nou jugador blaugrana, que si jugava en un altre equip que no fos el Juventus, «aquest només podia ser el Barça». «Un futbolista sempre necessita nous reptes i, després de guanyar-ho tot a Itàlia (4 Lligues, 2 Copes i una Supercopa italianes en les seves quatre temporades amb el Juventus), jugar aquí sempre va ser el meu somni», va subratllar.

Pjanic, que portarà el dorsal número 8 d'Andrés Iniesta, ha signat, als seus 30 anys, per quatre temporades com a blaugrana, i tindrà una clàusula de rescissió de 400 milions d'euros. Elegantment vestit de fosc i corbata blava, ahir va assistir a la seva presentació a l'Auditori 1899 de Camp Nou, només acompanyat pel secretari tècnic del Barcelona, Ramon Planes.

«És un jugador molt contrastat, un migcampista amb moltíssima qualitat, molta polivalència i que entén molt bé el joc, i a qui fa moltíssim temps que el Barça venia seguint», va apuntar Planes. El responsable tècnic també va dir que buscaven un davanter independentment de si Luis Suárez acaba sortint, i va donar per feta la marxa d'Arturo Vidal a l'Inter, que s'ha de fer oficial en breu, en un traspàs a preu simbòlic.