El Barça disputa aquesta tarda (19.00, TV3) el primer amistós d'aquesta atípica pretemporada. L'entrenador, Ronald Koeman, va assegurar que està «molt content del treball de l'equip» abans de d'enfrontar-se al Nàstic de Tarragona, alhora que va elogiar Messi, «el millor» i «importantíssim» en la seva forma física.

«Els jugadors estan treballant molt bé, amb intensitat, i per això estic molt content amb el treball de l'equip durant aquestes dues primeres setmanes d'entrenaments», va assegurar ahir. Segons Koeman, en aquests entrenaments «hi ha una bona intensitat i els jugadors han mostrat molt d'ànim i interès, i això és el més important, perquè tal com s'entrena, es juga».

També va parlar de Messi després que el jugador s'hagi incorporat als entrenaments de l'equip una vegada va decidir continuar una temporada més al club de la seva vida: «És el millor. Messi, en la seva forma física, és un jugador importantíssim i ho ha demostrat durant molts anys. Tant de bo ho pugui repetir aquesta temporada». A més, va anunciar que en el partit contra el Nàstic farà dos equips i cada jugador disputarà 45 minuts. «Buscarem tenir intensitat i ens servirà per treballar el nostre ordre en el joc, la pressió al rival i com volem jugar quan tinguem la pilota», va dir.

Miralem Pjanic, una de les noves cares del Barcelona, encara no va participar en l'entrenament matinal d'ahir tot i haver arribat dijous a la nit a Barcelona ja recuperat del coronavirus. D'altra banda, Ansu Fati va patir una contusió al maluc dret en l'entrenament d'ahir que causarà baixa en l'amistós del conjunt blaugrana contra el Nàstic, i també en el de dimecres contra el Girona. En principi haurà d'estar uns deu dies de baixa, o sigui que arribaria al debut a la Lliga, contra el Vila-real, programat per al cap de setmana del 26-27 de setembre.