El Figueres està tenint una pretemporada d'allò més intensa. Els de Javi Salamero van jugar ahir el quart partit amistós al camp del Manlleu de Primera catalana, que va acabar amb una victòria per la mínima gràcies a un gran gol del juvenil Khalid al tram final (0-1). El Municipal va acollir públic.

Fins ara, el conjunt blanc-i-blau havia tingut diferents sensacions amb una derrota i un empat contra el Blanes i la Jonquera, respectivament, en el triangular a Vilatenim; una derrota davant del Lloret i una victòria al camp de l'Empuriabrava-Castelló. Salamero ha aprofitat els primers tests per fer proves i deixar-se convèncer pels jugadors que fan la pretemporada amb el primer equip i esperen fer-se un lloc. En aquest sentit, l'entrenador va seguir-se la mateixa línia a Manlleu, on els figuerencs van trobar el gol a les botes de Khalid.

El jove futbolista del juvenil va superar la porteria local amb un cacau llunyà a l'escaire que va servir per sentenciar i decidir el partit al minut 80 a favor del Figueres, mentre reclamava l'atenció de Salamero. El marcador s'havia mantingut a zero fins aleshores.