El Banyoles segueix amb la posada a punt per a l'inici de la temporada. Els de Pitu Batlle van perdre per la mínima ahir davant de l'Abadessenc (2-1) en el segon test de l'estiu, que va disputar-se a porta tancada. Els locals van obrir la llauna a la primera part, mentre que Sanku va encarregar-se d'igualar el marcador amb una rematada de cap a la segona. A l'últim minut, però, l'Abadessenc va superar la porteria banyolina.

Després de les bones sensacions que va deixar el primer amistós amb una victòria contra el Girona Juvenil (0-2), els banyolins van necessitar que passessin els minuts per agafar el ritme al partit que es va jugar a Sant Joan de les Abadesses. El conjunt local va aprofitar els errors dels de Pitu Batlle per veure porteria ben aviat. Al minut 15, Sanmartin va sorprendre amb una rematada de cap que va acabar al fons de la porteria. Sanku de seguida va intentar respondre, però el seu xut va sortir llepant el travesser.

A la represa, el Banyoles va sortir decidit a anul·lar la intensitat d'un Abadessenc que tampoc volia renunciar a la pilota. Al 53 van tenir a prop amb una vaselina llunyana, que va sortir desviada. Sanku va posar l'empat, tot i que els locals van sentenciar amb un gol al 89.