El Peralada ha empatat a domicili davant el Palamós (2-2) en el segon enfrontament de pretemporada, on els homes d'Albert Carbó han aconseguit igualar un 2-0 advers a la segona meitat, després del domini del Degà en els primers quaranta-cinc minuts.

I és que els xampanyers no han començat amb bon peu el duel, ja que poc després de l'inici, una pèrdua en sortida de pilota ha precipitat el gol de l'experaladenc Guillem Cornellà (2').

Sergio Garcia, que va jugar contra el Torroella l'altre dia, ha reaparegut al Municipal de Palamós com a titular un any després de la lesió, una de les alegries dels palamosins que, en línies generals, han dominat la primera meitat amb un 3-4-3, on el desequilibri d'Adri Salas, Pere Espuña i Dembo ha portat corcoll la defensa rival.

Pime ha buscat igualar el duel amb una bona jugada individual escorat a la dreta amb una potent rematada des de fora l'àrea que ha impactat violentament al pal (24'), però el marcador ha tornat a moure's a favor dels palamosins amb la diana de Pere Espuña (37'), tancant una primera meitat notable dels de Joan Mármol.

A la segona, els dos equips han canviat bona part dels protagonistes sobre el terreny de joc, un moviment que ha afavorit el Peralada que ha retallat la distància gràcies a la insistència d'Adrià Casanova en la pressió (48'). A partir d'aquí, el domini xampanyer ha decantat la balança novament a favor dels altempordanesos, amb un Arnau Ortiz elèctric des de l'esquerra, que ha provocat un penal que Josu no ha fallat (70') per deixar l'empat definitiu en el marcador del Municipal de Palamós.

Les incorporacions responen

Una de les notícies positives del Peralada és la bona imatge de les incorporacions, en especial a la segona meitat amb el gol d'Adrià Casanova, la profunditat de Guillem Corominas per banda esquerra, en perfecta sintonia amb Ortiz, i la bona presència de Papa Diounkou com a parella de ball de Sergi Romero.

«Tots els futbolistes que han arribat tenen una bona predisposició i ganes de créixer al Peralada. El grup continua treballant bé per poder arribar a la primera jornada en les millors condicions», explica el tècnic Albert Carbó, abans d'encarar un calendari de pretemporada exigent davant l'Olot a domicili, aquest divendres, i a casa contra el Llagostera i el Barça B la pròxima setmana.

«L'equip va agafant minuts i ara venen rivals complicats. Estem treballant molt bé i penso que podem seguir en la línia de la temporada passada», valora Carbó.