La pilota torna a rodar al Municipal Iñaki Fernández «Búfalo» amb l’inici de la pretemporada de l’Empuriabrava-Castelló. Els castellonins han començat a preparar la temporada fa unes setmanes sota les ordres de Txema Ortega, que afronta la seva segona temporada al club després de formar part del cos tècnic d’Albert Albert el curs passat.

Les primeres sensacions del tècnic altempordanès són «molt bones», especialment després del primer partit de pretemporada al Nou Miramar davant un equip de Primera Catalana com l’Escala (1-2). «Hem anat tots a una, la gent està motivada i tinc molt bones sensacions perquè l’equip està funcionant molt bé com a bloc», explica Txema Ortega sobre la victòria, on els castellonins han començat amb peu dret el calendari de pretemporada. Aquest dijous, l'Empuriabrava rep la visita de la Unió Esportiva Figueres.

De la mà del veterà tècnic, Robert Fernández ha començat la seva etapa com a segon entrenador a la banqueta després de penjar les botes, un canvi de rol que va en relació amb la continuïtat de gairebé tot el bloc que va assolir la permanència solventment el curs passat. Un objectiu que manté l’equip per afrontar aquesta temporada 2020/21 tan atípica que es presenta.

L’Empuriabrava-Castelló treballa en la nova normalitat pendent de com evoluciona la situació i els dubtes que imperen en aquests moments. «La paraula és incertesa. Nosaltres apliquem totes les mesures que manen, però penso que ningú sap com anirà tot», valora Ortega, que després de sis mesos sense viure un partit de futbol, manté com a objectiu «treballar dia a dia». Si no hi ha cap contratemps, els castellonins obriran la lliga al camp del Sant Jaume de Llierca el 3 d’octubre.