La pretemporada dels equips altempordanesos comença a omplir l'agenda del cap de setmana. Per exemple, el Peralada ha obert el calendari de preparació davant l'Espanyol B a la ciutat esportiva Dani Jarque. Els d'Albert Carbó han sumat una derrota en el primer enfrontament davant d'un equip de categoria superior i, tot i que les bones sensacions han imperat en el duel on s'ha estrenat com a golejador el davanter Cristian del Pozo a la segona meitat.

Paral·lelament, la Unió Esportiva Figueres ha acollit aquest cap de setmana un triangular amb el Blanes i La Jonquera. Els figuerencs han empatat amb els fronterers (1-1) i perdut davant el Blanes (0-1). Els fronterers tampoc han pogut superar els blanencs (2-0). Tanmateix, els figuerencs han perdut davant el Lloret a domicili el diumenge (3-0).

Per la seva banda, el femení unionista ha rebut la visita del Girona FC un any més tard, on les gironines, que aquest curs competiran a Primera Nacional gràcies a l'absorció de la plaça del Sant Pere Pescador, s'han imposat per 0-4 a Vilatenim. I és que les gironines també han jugat aquest cap de setmana contra les costaneres, que estrenen projecte a Segona Catalana on militava el filial, superen el Sant Pere Pescador en el primer test de pretemporada de les altempordaneses (0-7).

També, l'Empuriabrava-Castelló ha superat l'Escala al Nou Miramar (1-2) en el debut de Txema Ortega com a primer entrenador.

Tercer Memorial Narcís Puigvehí

Cistella i Lladó no han faltat a la seva cita tradicional de pretemporada en la tercera edició del memorial Narcís Puigvehí Carter. El partit ha servit per rendir homenatge a la figura de Puigvehí, company apreciat per un i altre equip, que mantenen la tradició de jugar el partit amistós de pretemporada en el seu honor.

Aquest any els cistellencs de Sergio Casanova s'han endut el partit (4-2) en una emotiva jornada al municipal de Cistella aquest dissabte passat per donar el tret de sortida al curs esportiu.