Aquesta setmana s’han reprès els entrenaments esportius al pavelló municipal d’esports de Castelló d’Empúries. Per tal de poder reobrir les portes garantint una pràctica segura, s’han hagut d’establir les mesures necessàries de prevenció per a la contenció de la Covid-19 que inclouen la modificació de l’accés a l’edifici, la senyalització de nous recorreguts interns així com la desinfecció d’espais i l’aforament limitat, entre d’altres.

En aquest nou curs i mentre duri la pandèmia, s’accedirà a l’edifici per l’entrada del darrere per tal de restringir-ne l’accés només als usuaris directes com son esportistes, tècnics i directius. Les entrades es faran de forma ordenada i respectant la distància de seguretat.

S’ha efectuat també un canvi en el recorregut intern degudament senyalitzat i delimitat per tal que es respectin les distàncies de seguretat en els espais i zones comunes. A les instal·lacions s’hi podran trobar cartells informatius amb la normativa d’ús del pavelló municipal.

Pel que fa als usuaris, abans d’accedir al pavelló, se’ls prendrà la temperatura i serà obligatori l’ús de mascareta mentre no es porti a terme l’activitat física. Els vestidors quedaran desinfectats entre grup i grup així com també la pista que es netejarà diàriament i després de cada entrenament. Les instal·lacions tindran a disposició dels usuaris gel hidroalcohòlic.

El passat dijous el personal del departament d’esports i les entitats es van reunir per tal de pactar i aprovar la normativa que ha permès la reobertura de l’equipament garantint les mesures sanitàries.