El Bistró Montserrat d’Empuriabrava ha iniciat una etapa de patrocini del futbol formatiu de la Unió Esportiva Figueres. Aquest dimarts s’ha fet públic l’acord entre les dues parts amb un acte senzill però carregat d’intencionalitat en l’establiment castelloní.

La presentació ha comptat amb la presència del gerent del Bistró, Álex Sánchez i del president de la Unió Esportiva Figueres, Narcís Bardalet, qui estava acompanyat pels directius Roman Martínez i Eduard Vinagre, juntament amb els jugadors juvenils Oriol Carreras i Albert Pujol, tots dos amb projecció en el primer equip blanc-i-blau. La base estava representada pel benjamí Izan Sánchez.

«Hem volgut fer aquest patrocini perquè ens importa molt l’esport formatiu, en aquest cas el futbol. Som un establiment de restauració obert a tothom. Estem en un lloc molt turístic, però ens interessa també destacar el nostre caràcter i servei empordanès pensant en la gent de la comarca», explica Álex Sánchez.

Narcís Bardalet, per la seva part, destaca que «patrocinis com aquest del Bistró Montserrat són clau per molts motius. Sobretot perquè generem sinergies entre un club històric com és la Unió i empreses de la comarca, amb la qual cosa potenciem la voluntat de ser l’equip de referència a l’Alt Empordà amb el suport, en aquest cas, un restaurant, el Bistró Montserrat, que dóna bon servei i sap fer molt bé les coses en el seu sector».