A partir d'aquest dimarts, 1 de setembre, la Piscina Municipal de Roses ofereix als nous usuaris i usuàries la campanya promocional Fes esport, fes salut!, amb un 40% de descompte en la matrícula i un complet pla d’entrenament gratuït.

La pràctica d’un exercici físic regular i adaptat a les possibilitats i necessitats de cadascú té efectes positius en l’estat de forma i salut de les persones que el practiquen. La Piscina de Roses vol contribuir a aquesta millora posant en marxa la campanya “Fes esport, fes salut”.

Els avantatges que inclou aquesta promoció són el descompte d’un 40% en l’import de la matrícula i l’obtenció d’un pla d’entrenament gratuït, que inclou: una sessió inicial d’assessorament esportiu, programació de les sessions d’entrenament a través de l’app de la Piscina APP EntRena’t, seguiment de l’entrenament i, per últim, pesatges amb la bàscula d’impedància que permet mesurar percentatges de massa grassa i massa muscular.

Les piscines climatitzades, la sala de fitness, el Gym BOX, les activitats dirigides... i sobretot el procés d’assessorament amb els professionals que l’equipament posa a disposició dels nous inscrits, volen facilitar que el temps destinat a l’activitat esportiva sigui el més beneficiós possible per a l’estat de salut dels seus usuaris.