27 de agost de 2020
27.08.2020
L'Empordà
Figueres

Víctor Valverde torna a la Unió Esportiva Figueres

L'extrem arriba cedit del Girona i és l'onzena novetat de la plantilla

27.08.2020 | 17:35
Valverde, amb la Unió Esportiva Figueres

La Unió Esportiva Figueres ha anunciat el retorn de Víctor Valverde, en qualitat de cedit pel Girona FC, una temporada després de sortir rumb al Juvenil A gironí. El figuerenc ha acabat la seva etapa formativa i tornarà a vestir la samarreta blanc-i-blava en la seva segona etapa a la primera plantilla, ja que va competir dues temporades a Tercera Divisió, debutant amb 16 anys i demostrant una progressió ascendent a la 2017/18 i 2018/19.

«Ser jugador del primer equip de la Unió és un orgull, quan era petit hi jugava i sempre anava a veure el primer equip. Vinc cedit pel Girona, però anar al Figueres per mi és jugar a casa i només penso en donar-ho tot», explica el jove figuerenc. I és que Valverde ha recordat la seva etapa anterior al club com la millor de la seva carrera fins ara: «Els dos anys que vaig estar en dinàmica del 1r equip quan era juvenil va ser la millor etapa i més bonica que he viscut al futbol. Vaig aprendre molt dels companys i dels entrenadors que vaig tenir».

El futbolista figuerenc és l'onzena cara nova de l'equip després d'Enric Maureta (Mulhouse), Andrés Díez (Prat), Pol Gómez, Marc Medina i Jorge Torres (Peralada), Pol Bastidas i Marc Bech (Banyoles), Mario Mendoza (Olot juvenil) i Pau Baró i Angel Blanco (Figueres juvenil). A més, la plantilla la completen els renovats Pepu Soler, Ivan i Gabri Vidal, Carles Gallardo, Abel Fàbregas, Carles Coto, Uri Ayala, Pol Tarrenchs, Carlos Treviño i Ousman Touray.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook