La Unió Esportiva Figueres ha anunciat el retorn de Víctor Valverde, en qualitat de cedit pel Girona FC, una temporada després de sortir rumb al Juvenil A gironí. El figuerenc ha acabat la seva etapa formativa i tornarà a vestir la samarreta blanc-i-blava en la seva segona etapa a la primera plantilla, ja que va competir dues temporades a Tercera Divisió, debutant amb 16 anys i demostrant una progressió ascendent a la 2017/18 i 2018/19.

«Ser jugador del primer equip de la Unió és un orgull, quan era petit hi jugava i sempre anava a veure el primer equip. Vinc cedit pel Girona, però anar al Figueres per mi és jugar a casa i només penso en donar-ho tot», explica el jove figuerenc. I és que Valverde ha recordat la seva etapa anterior al club com la millor de la seva carrera fins ara: «Els dos anys que vaig estar en dinàmica del 1r equip quan era juvenil va ser la millor etapa i més bonica que he viscut al futbol. Vaig aprendre molt dels companys i dels entrenadors que vaig tenir».

El futbolista figuerenc és l'onzena cara nova de l'equip després d'Enric Maureta (Mulhouse), Andrés Díez (Prat), Pol Gómez, Marc Medina i Jorge Torres (Peralada), Pol Bastidas i Marc Bech (Banyoles), Mario Mendoza (Olot juvenil) i Pau Baró i Angel Blanco (Figueres juvenil). A més, la plantilla la completen els renovats Pepu Soler, Ivan i Gabri Vidal, Carles Gallardo, Abel Fàbregas, Carles Coto, Uri Ayala, Pol Tarrenchs, Carlos Treviño i Ousman Touray.