El central Papa Diounkou és nou jugador del Peralada per a la temporada 2020-21, un moviment que busca completar l'eix de la defensa després de les sortides sensibles d'Albert Canal i Toni Cunill. El senegalès, format a les categories inferiors del Mallorca, arriba procedent de l'Alcúdia de la Tercera Divisió balear, on va debutar al mes de gener disputant set partits -sis com a titular i una diana- abans de l'aturada amb motiu de la pandèmia.

Amb 19 anys, Diounkou es converteix en la setena incorporació del Peralada en una nova aposta per la joventut, i ja ha començat a treballar sota les ordres d'Albert Carbó en aquesta pretemporada: «El que espero és poder adaptar-me a la categoria i aconseguir-ho sobretot a base de treball i que m'acompanyi la sort», explica.

«Coneixia el club de quan va estar a Segona Divisió B, que es va enfrontar al Mallorca i em va cridar l'atenció. La veritat és que quan el meu representant em va parlar de poder fitxar pel Peralada, em va agradar molt la idea de venir», comenta Diounkou en declaracions al club.